header image
standard-title survival tips

survival tips

En daar sta je dan na een lange of wat minder lange reis…

De stad van je dromen is na al die dagen, weken of maanden aftellen geen wazige toekomstmuziek meer, maar zinderende realiteit: je bevindt je eindelijk in het enige echte stadscentrum van Luik!!! De winkels en kroegen weet je vast zelf wel te vinden en ook de (al dan niet hier opgenoemde) bezienswaardigheden zijn ook zonder al te veel Luikse binnenstad-ervaring op te sporen met of zonder GPS. Maar….. wat als het -20°C vriest buiten en je zin hebt in een peuk? Wat als de toch al norse bediening op een zomers terras ontzettend hufterig begint te doen? Wat als je auto is weggesleept? Wat als je dringend naar het toilet moet, maar geen (klein)geld hebt? Wat als je je gewoon klote voelt en wel wat geluk kunt gebruiken?

Geen nood, geen nood! We hebben een aantal tips & tricks voor je verzameld en gaan deze hier nader toelichten!

 

 

Laden…
Waals voor beginnners

Waals voor Beginners

Stond het leren van de Waalse taal altijd al bovenaan je bucket-list? Komt dat even goed uit... Liegetown heeft een heuse cursus Waals van de Straat ontwikkeld. Klik hieronder voor een voorbeeldje, of op het plaatje om toegang te krijgen tot het volledige lesmateriaal.

Survival-skills

Als je je survival-skills wilt verbeteren kun je terecht in een Luikse escape-room:

Ook kun je bij ons terecht voor wat survivalplezier! We organiseren graag (en gratis) speurtochten op maat. Geef ons je wensen door en we helpen je graag verder!