header image
standard-title evenementen

evenementen

Over terugkerende evenementen in Luik zou je bij wijze van spreken een boekwerk kunnen schrijven. Ieder weekend is er wel ergens wat te doen is. Van intieme buurtfeestjes tot mega-spektakels op Place Saint Lambert, van familie-picknicks tot obscure biergooi-festijnen, er is voor ieder wel wat wils.

Tja, waar te beginnen??? Update informatie (maar wel lekker subjectief) vind je natuurlijk al in onze agenda. Een aantal vaste waarden voor wat betreft evenementen hebben we hieronder per seizoen gerangschikt.

We hebben wat meer oog hebben voor festivals en muzikale evenementen dan voor bijvoorbeeld familie-uitstapjes. Ook zul je minder snel jaarlijks terugkerende spektakels in de schouwburg tegenkomen dan buurtfeestjes.

Over de grotere evenementen vind je overigens genoeg info in de brochurebakken bij de toeristische dienst, sommige kleinere, onbekendere (maar daardoor zeker niet minder leuke) zijn vrijwel enkel met behulp van inside-information op te sporen, et voila, dan ben je hier op het juiste adres! Er wordt hard gewerkt aan het aanbod…

Events Pro  |  Info: Er zijn geen gebeurtenissen gecreëerd, gelieve er toe te voegen.