Laden…

Toegeven… wanneer we –tot voor kort- het woord Warzone hoorden, associeerden we dat niet meteen met lekkere pinten, fijne gitaarmuziek, plezante decoraties en melancholische arcade video-games. Laat staan dat we aan het onschuldige centrum van Luik dachten bij zo’n mond vol oorlogsgeweld en ellende. Maar goed, the times they are changing zong onze aartsvijand Bob Dylan 100 jaar geleden al, en dat geldt zeker ook voor de term Warzone, in ieder geval in Luik.

Hadden grote schurken zoals Pol Pot, Hitler en Stalin hun oorlog maar uitgevochten in deze sympathieke Warzone aan Rue de la Casquette, dan had de wereld er vast heel wat leuker uitgezien, dat is zeker. Geen Killing Fields, geen concentratiekampen, geen goelags, maar vrolijke menselijke interacties onder het genot van een lekker drankje en een gezellig borrelnootje. Daar staat deze vredige kroeg in ieder geval voor garant. Het is er leuk, hip, ontspannen en vooral ook heel origineel; je waant je er op een heuse science-fiction filmset van Starwars, Aliens of… was het toch The Gremlins?

Mocht je even niks meer te melden hebben aan je kroeggenoot kun je altijd nog richting zaaltje achterin de kroeg verkassen; hier bevindt zich een heus videogame-Walhalla: een ruimte vol oude arcade videogames die je gratis kunt spelen. Geweldig!

Adres

Adres:

Rue de la Casquette 36, Luik

Telefoon:
Internet:

Openingstijden

Maandag

13u - 02u

Dinsdag

13u - 02u

Woensdag

13u - 02u

Donderdag

13u - 02u

Vrijdag

13u - 04u

Zaterdag

13u - 04u

Zondag

16u - 02u

klik hier om de plattegrond te zien