Zeg vaarwel tegen de overschotten voedsel en bijbehorende verpakkingen! Bij kruidenier l’Entre-pot in Luik doen ze niet aan vaste hoeveelheden en verpakkingen.

Gelegen aan Rue du Palais is dit winkeltje sinds enkele jaren een uitkomst voor ieder die op maat wilt consumeren en dat ook nog eens verantwoord, bio, wilt doen. In de sfeervolle, ruime winkel verkopen ze vrijwel al hun producten ‘en vrac’, oftewel per gewicht, of per stuk. Een paar gram walnoten nodig? Drie stuks steranijs? Wasmiddel voor een wasbeurt? Spaghetti voor drie personen? Hier bepaal en betaal je precies die hoeveelheid die je nodig hebt!

De voorgevel van het winkeltje geeft weinig prijs van de enorme schat aan kruiden, groentes, gedroogde vruchten, vlees, zuivel en andere basiselementen voor je favoriete gerecht en/of huishouden. Ook fris en wijn op maat. Naast het feit dat de producten ‘eerlijk’ zijn, zijn ze daarnaast vaak smaakvoller dan de supermarktvariant alsook vriendelijker voor je portemonnee (omdat de koopwaar per stuk wordt aangeboden). Check it out!

Adres

Adres:

Rue du Palais 6, Luik

Telefoon:
Internet:

Openingstijden

Maandag

gesloten

Dinsdag

12.30u - 19.00u

Woensdag

10.30u - 19.00u

Donderdag

10.30u - 19.00u

Vrijdag

10.30u - 19.00u

Zaterdag

10.30u - 19.00u

Zondag

11.00u - 17.00u

klik hier om de plattegrond te zien