Tja, waar te beginnen als we het over Pot au Lait gaan hebben? We zouden het over de lekkere drankjes kunnen hebben of over de veelzijdige muziek die er gedraaid en live gespeeld wordt. Ook valt er genoeg te zeggen over de eclectische sfeer, over het jonge en minder jonge publiek, over het beschutte terras, de graffitimuren buiten…

Genoeg leuks om over te vertellen, maar de absolute smaakmaker is zonder meer…het interieur zelf! Neem gerust een paar uur (lees; dagen) de tijd om iedere centimeter van elke muur te bekijken (en ze hebben er nogal wat), over werkelijk ieder detail is nagedacht; prachte mozaïeken, houtsnijwerken, lampjes, planten, maskers, het is er een groot oerwoud aan kleuren en glitter. Je komt ogen tekort. Leuk is ook dat dit waanzinnige decor vol vrolijkheid regelmatig van nieuwigheden wordt voorzien. Het verveelt nooit, en dat al decennia lang.

Pot Au Lait is tensIotte al sinds de jaren jaren zeventig (eerst op een ander adres, en onder een andere naam) een begrip in de Luikse uitgaanswereld. Ooit begonnen als studentenbistro maar al snel omgetoverd tot dé plek voor creatieve geesten (student of niet). Zonder meer de origineelste kroeg in het stadscentrum!

Address

Address:

rue soeurs de Hasque 9, Liege

Telephone:

Opening Hours

Monday

10.00u - 04.00u

Tuesday

10.00u - 04.00u

Wednesday

10.00u - 04.00u

Thursday

10.00u - 04.00u

Friday

10.00u - 04.00u

Saturday

12.00u - 04.00u

Sunday

12.00u - 04.00u

klik hier om de plattegrond te zien