Tja, waar te beginnen als we het over Pot au Lait gaan hebben? We zouden het over de lekkere drankjes kunnen hebben of over de veelzijdige muziek die er gedraaid en live gespeeld wordt. Ook valt er genoeg te zeggen over de eclectische sfeer, over het jonge en minder jonge publiek, over het beschutte terras, de graffitimuren buiten…

Genoeg leuks om over te vertellen, maar de absolute smaakmaker is zonder meer…het interieur zelf! Neem gerust een paar uur (lees; dagen) de tijd om iedere centimeter van elke muur te bekijken (en ze hebben er nogal wat), over werkelijk ieder detail is nagedacht; prachte mozaïeken, houtsnijwerken, lampjes, planten, maskers, het is er een groot oerwoud aan kleuren en glitter. Je komt ogen tekort. Leuk is ook dat dit waanzinnige decor vol vrolijkheid regelmatig van nieuwigheden wordt voorzien. Het verveelt nooit, en dat al decennia lang.

Pot Au Lait is tensIotte al sinds de jaren jaren zeventig (eerst op een ander adres, en onder een andere naam) een begrip in de Luikse uitgaanswereld. Ooit begonnen als studentenbistro maar al snel omgetoverd tot dé plek voor creatieve geesten (student of niet). Zonder meer de origineelste kroeg in het stadscentrum!

Adres

Adres:

rue soeurs de Hasque 9, Liege

Telefoon:

Openingstijden

Maandag

10.00u - 04.00u

Dinsdag

10.00u - 04.00u

Woensdag

10.00u - 04.00u

Donderdag

10.00u - 04.00u

Vrijdag

10.00u - 04.00u

Zaterdag

12.00u - 04.00u

Zondag

12.00u - 04.00u

klik hier om de plattegrond te zien