Laden…

Het is bijna een zeldzaamheid geworden in onze contreien, de klassieke Napolitaanse pizza. We hebben het over eentje met flinterdunne bodem, sober, maar met veel smaak belegd. De pizza dus als lichte maaltijd en niet als bakstenen hoofdgerecht. Het geweldige nieuws is dat we een uitstekend en (nog) vrij onbekend adresje bij ons in de buurt hebben gevonden, waar ze nog gemaakt worden.  De toko heet heel eenvoudig La Pizzeria. Ze maken er pizza’s met liefde en verkopen ze voor zeer licht verteerbare prijzen.

Of je nu een Margerita neemt of een Calzone, iedere pizza heeft dezelfde prijs. Je betaalt een paar vriendelijke euro’s als je hem afhaalt, een eurootje meer als je hem ter plekke verorbert. Niet onbelangrijk is ook dat je er voor een paar euro meer al een flesje wijn bij hebt. Naast pizza’s kun je er trouwens ook terecht voor lasagne en diverse panini.

We vinden ‘La Pizzeria’ sympathiek en zondermeer een ‘coup de coeur’ , zoals de Franstaligen dat noemen, een  soort persoonlijke aanrader (hartenveroveraar).

Zomertip: haal je pizza af en verorber hem in het nabijgelegen grasveld van de Esplanade Saint-Léonard!

Adres

Adres:

Rue Crève-Coeur 3, Luik

Telefoon:
Internet:

Openingstijden

Maandag

11.30u - 22.00u

Dinsdag

11.30u - 22.00u

Woensdag

11.30u - 22.00u

Donderdag

11.30u - 22.00u

Vrijdag

11.30u - 22.00u

Zaterdag

11.30u - 22.00u

Zondag

gesloten

klik hier om de plattegrond te zien