Goed verstopt in een klein straatje achter de St Paul Kathedraal, vind je La Petite Epicerie, een romantische oase van rust midden in de stad.

Het geheel lijkt wel een beetje op een zomers landgoed ergens in Zuid-Frankrijk. Het prachtige gebouw, het terras en de tuin aan de achterzijde zijn volledig opgeknapt en wachten er gewoon op bezocht te worden. De fontein, de begroeiing (er is over nagedacht), de knusse zitjes, de witte luiken, het lijkt hier wel eeuwig vakantie.

Kortom, alle ingrediënten zijn volop aanwezig om een heerlijk middagje door te zakken. Buiten een feestelijk drankje kun je er ook terecht voor hapjes en kleine gerechten. Slowfood heet dat hier, miam, miam (vertaling: mmm, mmm).  Dit alles voor zeer redelijke prijzen, niet of bijna niet duurder dan elders in de stad. Tel daar een fijne, snelle bediening bij op en een divers publiek, et voila, verkocht!

Naast horeca herbergt het pand trouwens ook nog een feestwinkel, Happy Family, vol pinatas, slingers en ballonnen Heel handig en inspirerend als  je het feest thuis nog even wilt voortzetten!

Adres

Adres:

rue Bonne Fortune 9 4000 Liège

Telefoon:
Internet:

Openingstijden

Maandag

gesloten

Dinsdag

10.00u - 18.30u

Woensdag

10.00u - 18.30u

Donderdag

10.00u - 22.30u

Vrijdag

10.00u - 22.30u

Zaterdag

10.00u - 22.30u

Zondag

gesloten

klik hier om de plattegrond te zien