Loading…

Place du Marché is de plaats bij uitstek om een terrasje te pikken, of het nu is om zomerse sangria te drinken of een smakelijke tapas te eten, je kunt er van ‘s morgensvroeg tot s’avonds laat terecht. En in het weekend, vooral op zaterdag is het er eigenlijk bijna altijd druk. Het ene terras is wat geliefder dan het andere, bij de een is het wat sneller druk dan bij de ander, maar er is maar één La Bodega.

Zelfs als het volledig uitgestorven is op Place du Marché is de kans groot dat je geen plek meer vindt op het toch redelijk grote terras van deze absolute publiekslieveling. In het beste geval komt er net een tafeltje vrij, in het slechtste geval moet je een half uur worstelend met half Luik je tafeltje zien te bemachtigen.
Vaak verkiezen we ons huisdier underdog genaamd, bij de keuze van een kroeg of restaurant, maar in dit geval zijn ook wij –al heel veel jaar geleden- gevallen voor de charmes van La Bodega. Zijn het de heerlijke klassieke tapas? De cocktails? Is het de bediening? Het sfeervolle terras? De zuidelijke ambiance? De bonte verzameling klanten? Het is vast een combinatie van al het bovenstaande, en misschien nog wel meer. Viva la Bodega!

Address

Address:

Place du Marché 37, Liege

Telephone:

Opening Hours

Monday

09u - 23u

Tuesday

09u - 23u

Wednesday

09u - 23u

Thursday

09u - 23u

Friday

09u - 01u

Saturday

09u - 01u

Sunday

09u - 23u

klik hier om de plattegrond te zien