Recht tegenover de Saint-Barthélemy-kerk in het oude centrum, bevindt zich het Cupper Café. Het is een sympathiek ‘concept’ alwaar je op je gemak een krantje kunt lezen of een praatje aan de bar kunt maken. Modern zonder ook maar enigszins pretentieus te zijn, blinkt het Cupper Café verrassend goed uit in haar sobere, welkome eenvoud. Witte muren, eenvoudige houten tafels en een drankkaart die voornamelijk uit bier en fris bestaat.

Die bierkaart is echter niet zomaar een standaard bierkaart maar een heuse trappistenkaart (zelfs het zeldzamere West-Vleteren is er te krijgen). De muren zijn trouwens niet alleen maar wit. De kunstwerken die er ophangen maken steevast deel uit van een expositie, de ruimte doet ook dienst als galerie.
Kortom; een kunstminnend en tegelijkertijd laagdrempelig stadscafé waar je zeker een keertje binnen moet wippen, ware het alleen al voor de ontspannen sfeer en veelzijdige clientele.

In het weekend zijn er trouwens met regelmaat hippe bandjes of deejays te bewonderen en mocht je wel te porren zijn voor een heus ‘Happy Hour’ ben je hier eveneens op je plek: diverse formules met diverse drank (soms lijkt het er altijd Happy Hour!)

Address

Address:

Rue Saint-Barthélemy 1?, Liège

Telephone:
Web:

Opening Hours

Monday

16.00u - 00.00u

Tuesday

16.00u - 00.00u

Wednesday

16.00u - 00.00u

Thursday

16.00u - 00.00u

Friday

16.00u - 00.00u

Saturday

16.00u - 00.00u

Sunday

16.00u - 00.00u

openingstijden zijn flexibel, in het weekend vaak laat geopend

klik hier om de plattegrond te zien