Als je van plan bent om alleen de woeste jungle van Zuid-Kameroen te verkennen is het handig om vooraf even bij messenwinkel Coutellerie André in Luik binnen te wandelen. Dit geldt trouwens ook als je minder wilde plannen hebt zoals kokerellen of hout decoratief bewerken of als je je eventueel wilt omscholen tot messenwerper. De winkel is namelijk gespecialiseerd in… messen en alles wat ermee van doen heeft.
Zakmessen, oestermessen, jagersmessen, keukenmessen, botermesjes, scheermessen; noem het maar op, je vindt het bij André, een familiebedrijf wat al zo’n negentig jaar aan de weg timmert.

Ook als je niet in het bijzonder gecharmeerd bent van het product, blijft het een interessant winkeltje: de collectie is werkelijk imposant; je vindt er zowel prachtige handvervaardigde juweeltjes als ook de eenvoudigere, maar kwalitatief uitstekende huis-tuin- en keukenmessen. Voor een paar eurootjes ben je al een Opinel of Zwitsers zakmes rijker. Tel daar een bijzonder kundige én aardige winkelbediening bij op, et voila…. je bent verkocht!

Adres

Adres:

Rue Gérardrie 29, Liège

Telefoon:

Openingstijden

Maandag

gesloten

Dinsdag

11.00u - 18.30u

Woensdag

11.00u - 18.30u

Donderdag

11.00u - 18.30u

Vrijdag

11.00u - 18.30u

Zaterdag

11.00u - 18.30u

Zondag

gesloten

klik hier om de plattegrond te zien