Als je van plan bent om alleen de woeste jungle van Zuid-Kameroen te verkennen is het handig om vooraf even bij messenwinkel Coutellerie André in Luik binnen te wandelen. Dit geldt trouwens ook als je minder wilde plannen hebt zoals kokerellen of hout decoratief bewerken of als je je eventueel wilt omscholen tot messenwerper. De winkel is namelijk gespecialiseerd in… messen en alles wat ermee van doen heeft.
Zakmessen, oestermessen, jagersmessen, keukenmessen, botermesjes, scheermessen; noem het maar op, je vindt het bij André, een familiebedrijf wat al zo’n negentig jaar aan de weg timmert.

Ook als je niet in het bijzonder gecharmeerd bent van het product, blijft het een interessant winkeltje: de collectie is werkelijk imposant; je vindt er zowel prachtige handvervaardigde juweeltjes als ook de eenvoudigere, maar kwalitatief uitstekende huis-tuin- en keukenmessen. Voor een paar eurootjes ben je al een Opinel of Zwitsers zakmes rijker. Tel daar een bijzonder kundige én aardige winkelbediening bij op, et voila…. je bent verkocht!

Address

Address:

Rue Gérardrie 29, Liège

Telephone:

Opening Hours

Monday

gesloten

Tuesday

11.00u - 18.30u

Wednesday

11.00u - 18.30u

Thursday

11.00u - 18.30u

Friday

11.00u - 18.30u

Saturday

11.00u - 18.30u

Sunday

gesloten

klik hier om de plattegrond te zien