Tempo Color

Het solidariteitscollectief Tempo Color bestaat uit lokale organisaties die zich hard maken voor culturele diversiteit, sociale rechtvaardigheid, duurzaamheid en fundamentele mensenrechten. Een heel mond voor een alleraardigst initiatief dat .

In het Musée de la Vie Wallonne kun je ’s morgens terecht voor een (gratis) solidariteitsontbijt. Onder het genot van duurzaam superfood kun je kennis maken met lokale (biologische) producenten, coöperatieven, voedselorganisaties en bedrijven welke zich bezighouden met sociale economie. Voor de kinderen, die daar misschien nog niet zo mee bezig zijn is er een marionetten-voorstelling (volgens typisch Luikse traditie!).

Daarnaast kun je de hele middags op Place de la Cathedrale terecht voor een portie kleurrijke feest-muziek. Zo staan er een experimenteel ‘mobiel’ soundsystem, een klezmerband en een werelds vijftienkoppig orkest op het programma. Laat je informeren door de stichtingen en je meevoeren door de expo’s, kinderactiviteiten en straattheater. Pure positive vibes. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken!

Start:

21 september 2019 09:30

Einde:

21 september 2019 20:00

Vergoedingen & Tickets

gratis
Gratis

Evenementenlocatie

Adres:

Place de la Cathedrale, Liège

klik hier om de plattegrond te zien