Let’s Sing!
Als je op een druilerige herfstmiddag door volksbuurt St-Léonard wandelt oogt het er wellicht allemaal wat triest en verlaten. Op wat bedrijvige buurtwinkeltjes en buurtcafés na, lijkt de buurt niet echt feestelijk, sprankelend. Maar ja, is dat niet overal zo op een regenachtige dag? Schijn bedriegt, zegt de uitdrukking en dat is in het geval van Saint Léonard, ook wel Quartier Nord genaamd, zeker waar.

Kijk even wat verder dan de soms wat mistroostige voorgevels (alhoewel er genoeg mooie pareltjes te bewonderen zijn), de rommelige trottoirs en vergane industriële glorie en een wereld gaat spontaan voor je open. Deze buurt leeft en niet zo’n klein beetje ook! Een kleurrijke waaier aan lokale initiatieven maakt van deze buurt de ideale hangout voor creatieve geesten en sociale duizendpoten.  De hele wereldbevolking lijkt vertegenwoordigd in dit kleine stukje Luik, alwaar de activiteiten als paddenstoelen uit de grond rijzen (om nog eens een uitdrukking te gebruiken).  Je moet alleen even weten waar en wanneer… (mocht je dat willen weten, stuur dan zeker een berichtje).

Dit alles gezegd hebbend, beperken we ons nu even tot ons agendapunt, een typisch St-Léonard evenementje; ‘Let’s Sing’ in Espace 7, een veelzijdig buurthuis. Zoals de naam al doet vermoeden wordt er waarschijnlijk gezongen die avond, en niet zo’n klein beetje ook. Het betreft tenslotte een lekker ‘foute’ karaoke-avond. Je hoeft geen Franse chansons te kennen om mee te doen, met een beetje geluk zou je er ook een heuse André Hazes song moeten kunnen vertolken. Althans, dat zegt hun website, met niet zoveel woorden. We zijn zelf nog niet geweest (het betreft een maandelijks evenement), maar zijn zeker van de partij deze keer. Als het namelijk net zo feestelijk en ongedwongen is als de overige evenementen in de buurt, wordt het zeker gezellig.

Start:

11 januari 2020 20:00

Einde:

12 januari 2020 02:00

Vergoedingen & Tickets

Gratis

Dit evenement heeft geen entreekosten

Evenementenlocatie

Adres:

Espace 7, Liège

klik hier om de plattegrond te zien