header image
standard-title onze favoriete eettentjes

onze favoriete eettentjes

Ieder zijn ding natuurlijk. De één dineert het liefst iedere avond in een luxe restaurant, de ander houdt het (noodgedwongen) liever bij een eenvoudig eetcafé. Weer een ander mag blij zijn aan het eind van de maand genoeg over te hebben om de elektriciteitsrekening te betalen. Dan heeft uiteten écht geen prioriteit.

Voor die eerste groep is er wel wat te vinden. Goede restaurants zijn er genoeg in Luik. 
Voor mensen met een modaal inkomen, een gering inkomen of vrijwel geen inkomen zijn ook genoeg mogelijkheden om een hapje te eten. Het is niet altijd makkelijk voor de mensen die écht heel weinig te besteden hebben- maar toch… Er is wel het een en ander te vinden.
Onze eigen favoriete eettentjes hebben we hieronder opgesomd. We hebben ons lijstje gebaseerd op originaliteit en de prijs/kwaliteitverhouding. Voor de mensen met een mini-budget hebben we een aparte low-budget pagina aangemaakt. 

 

Wist je dat….

….veggie-food nog steeds op menige Luikse menukaart ontbreekt? En alhoewel er de laatste tijd gestaag verandering in komt zijn er nog zelfs een paar eetcafé’s en restaurants die ook echt niets willen bereiden voor een verdwaalde vegetariër!  Dom, weer wat klandizie minder zullen we maar zeggen. Aangezien we het leuk en positief willen houden noemen we ze nog even niet bij naam. Onderstaande eettentjes zijn in ieder geval WEL zeer veggie-vriendelijk en daarnaast ook nog eens carnivoor-vriendelijk!