Casa Ponton

Casa Ponton

Laagdrempelig, lekker rommelig, ongedwongen, stads, sfeervol, allemaal termen die prima van toepassing zijn op het Spaanse café Casa Ponton. Hier geen yups in pak of opgedirkte hapjes, maar een veelzijdige, volkse clientele en smakelijke no-nonsense tapas voor een vriendenprijsje (glas bier + russische salade = minder dan 4 euro).  Het interieur met veel houtwerk, betegelde tafeltjes, een gave houtskooltekening alsmede een groot, kleurrijk paneel boven de bar maken van de inrichting een heuse bezienswaardigheid. Een sympathieke, bedrijvige kroeg alwaar soms ook concerten worden gegeven, en die het zéker waard is bezocht te worden.

Oh, en mocht je trouwens geen zin hebben in tapas (jammer, want ze zijn eenvoudig maar lekker), kun je ook een zak frites bij de buren halen en die op het terras van Casa Ponton opeten, daar doen ze niet moeilijk over!..

  • Openingstijden; 7 dagen per week, van 8.30u ’s morgens tot 01u ’s nachts (in het weekend vaak later). Jaarlijks gesloten van eind juli tot midden augustus.
  • Adres: Rue de la Cité 7. Facebookpagina